Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte riktigt vart jag är hemma, egentligen... Allting känns bara fel.


Vilse i världen...

Finns det en plats för alla?
Finns det någon för alla?
Finns det ett paradis?

Om det finns ett paradis undrar jag hur det skulle se ut.
Alla definierar nog paradiset på olika sätt.

Själv saknar jag en plats där jag kan känna ett lugn. En plats som är MIN och där naturen dominerar och människan lever på naturens villkor inte att den lever på våran. Tycker att människan har blivit lite för dominant, vi är helt enkelt för många för att få den plats som varje väsen behöver. Vi är inte heller skapta till att dela, verkar det som, men det är just det som vi tvingas till varje och vareviga dag. Sammanpressade, tvingade att leva tillsammans fastän vi egentligen inte vill...

Mitt paradis skulle vara djungeln. Leva som Tarzan, fri från att vara människa, tillsammans med de som verkligen älskar dig och som skulle kunna dö för dig och du skulle kunna dö för dem. Men att låta tiden ha sin gång och inte försöka kontrollera den som vi gör nu. Låta det finnas oupptäckta platser kvar på planeten som skulle få förbli orörda.

Finns det en plats för alla? Nej, troligen inte. Det är för lite plats.
Finns det någon för alla? Kanske, finns bara för många att välja på.
Finns det ett paradis? Ja, i varje enskild individs drömmar...




Övriga genrer av någonivärlden
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-05 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden