Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är och förblir ett mysterium...


Finns det någon för alla?

Är alla skapade för att leva tillsammans
eller finns det de som måste leva ensamma,
för att fungera

Mitt hjärta vill ha sällskap
men mitt psyke vill leva oberoende av andra,
leva sitt egna liv

Jag är lycklig för att du för mig att le
och du får mig att skratta oavbrutet,
varje dag

Men du får mig också att gråta när jag är ensam
för att framtiden inte vill visa sig,
kommer du att finnas

Känslor av alla de slag får mig att tyst explodera
och skapa en förstörande storm utan hejd,
endast du kan stoppa den

Finns det någon som är skapad just för mig
eller är jag skapad att leva med mig själv,
bakom stängda murar




Övriga genrer av någonivärlden
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-03 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden