Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du talar vill jag gråta

Du vet vad du vill
Du säger det du tänker

När du talar vill jag gråta
för du talar till mitt hjärta
och det gör ont

Du får inga svar från mig
bara ögon som tåras

Du vill att jag ska svara
men hur, var, när, då?
Jag vet inte

Förvirringen är total
liksom min tystnad

En dag ska jag säga
hur mycket jag älskar dig
med ord




Fri vers av någonivärlden
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-18 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden