Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åka Pulka!

 

yesss!

det rycker och det drar
allt vitt som ramlat ner
få busa skönt och leka
i snön - jag vill ha mer!

få ligga där på rygg
i snö som ingen rört
och göra snygga änglar
den känslan mig förfört!

i backen vit och glansig
med pulkan farten ges
två kinder rosigt röda
visst är det där vi ses!




Övriga genrer av Nattviol
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-03 16:18



Bookmark and Share


    tramp
Gullig rim-text !


detta med snö änglar är cooolt ...svårt att få dom att lyfta bara ...hur frenetiskt man än viftar med armarna !
2008-01-03

    Noomi
åh., jag älskar att åka pulka...
gjorde så med barnen på nyår..
precis så där härligt..
2008-01-03

  J A Nicander
Ha ha ha tänk vad snö gör med även oss vuxna. Härlig beskrivning.
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol