Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack för orden från hjärtat.

så mycket mer jag vill säga dig,
jag vill skrika ut;
JAG BRYR MIG INTE OM HUR DU ÄR NU,
KOM TILLBAKA TILL MIG ÄNDÅ!
men det går inte för jag vet att det hade varit
en lögn.
tyvärr.




Fri vers av mollypop
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-03 16:44



Bookmark and Share


  Lowisa
Att ord kan träffa så exakt
helt fatastiskt skrivit
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

mollypop
mollypop