Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och Efter Pulkabacken...

 

iskalla fingrar. snö i stövlarna. jeansen dyngsura.
kinder januariröda och ögon glansiga. levande.
sköna skrattade magmuskler. smält snö som rinner.
svalt längs nackar. och hår.

väl inne. sliter vi av oss kläderna. du kysser mig.
mjukt. lockande. när badet är fyllt. sjunker vi ner.
som vispgrädde är bubblorna. under den varma.
ytan. möts våra händer. våra kroppar. som tinar.

trevande. smekande. allt i det våta. ångande. heta.
skrattet i dina ögon. hårdheten mellan dina ben.
det öppna. mellan mina. upphetsningen. den nakna.
lustan. under ytan. vi. i oss. nu. och sen.

varm. choklad.

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 450 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-01-03 16:46



Bookmark and Share


  LassO
Ljuspunkt i vintern...
2008-01-04

    Maria Malm
Härliga rader..
2008-01-04

  Lyckohäxan Enediel
Mmmm...visst fasen vill man ha nåt varmt i sig efter en stund i pulkabacken...och sen lite varm choklad...;)
2008-01-04

  stella
Smarta kvinnor använder doppvärmare....;)
2008-01-04

  Ulf Lagerholm
tor jag kommentert din interpunktion tidigare, har själv försökt med mindre lyckat resultat, men du får det att fungera -

en vacker och sensuell slinga har du lagt ut
2008-01-03

  Per Teofilusson
som kirunabo så vet jag att snö, is, gupp, stakning, kalla fötter, svett i armhålor, chokladkonjak och välvillliga kön bara kan sluta som i din glada text
2008-01-03

    Noomi
ja..mm.. det är precis så en pulkadag
ska avslutas...
så snyggt..
2008-01-03

  © anakreon VIP
En vinter som lockar fram dessa känslor kan ju inte vara helt pulvriserad av växthuseffekten!
Mums!
Carl-Erik
2008-01-03

  Lena Krantz VIP
Mmmm jag vill också ha varm choklad....
2008-01-03

  Berra Bäver
Nu ska jag börja tillverka och sälja pulkor.
Det är sånt här folk ska hålla på med. Snyggt.
2008-01-03

    Trast
Ja, om detta blir en följd av pulkaåkningen vill jag också åka pulka!
2008-01-03

  J A Nicander
En vinterberättelse att minnas om något. *L*
Häftigt att du interpunktera som du gör, ger en speciell rytm i läsandet.
2008-01-03

  J A Nicander
En vinterberättelse att minnas om något. *L*
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol