Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färg

Mina drömmars horisont börjar nånstans där regnbågen slutar..

Så om jag följer färgstänken kanske jag hittar dit en dag..

Förutsatt att han som färglade regnbågen slarvade och spillde då..

Annars blir det svårt och hitta..




Fri vers av yllot
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-03 21:16



Bookmark and Share


    Trast
Slarvet räddar oss? Imperfektionen som fullbordar skapelsen! Spännande!
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror