Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Halvmånens silversken smeker mitt ansikte och stjärnornas tindrande skönhet smeker min själ..

Tankarna far..

Vad är meningen egentligen?

Vi bor i lådor och springer i cirklar..

Letar efter något, efter någon..

Efter vad?

Lycka och glädje..

Trygghet och harmoni..

Allt det vi nånsin kommer behöva finns inom oss, vårt inre universum rymmer allt det..

Lycka, trygghet, svaren på alla frågor vi nånsin kan tänkas ställa..

Vår inre kärna består av ingenting annat än ren kärlek..

Så var i din själs sanna natur, var i kärlek..

Kärlek, därmed är allting sagt..




Fri vers av yllot
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-03 21:27



Bookmark and Share


  coffe
tror inte vi letar efter livetsmening
utan vi letar efter känslor som kickar som lýcka och glädje..
skön sång..c
2008-01-04

  Bjarne Nordbö
Punkt slut. Du har så rätt.
2008-01-03

  Just Emotions
kanonsnyggt skrivet!! applåder*
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror