Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är min svärdotter




som jag ser dig

En ljum vårvind

blå skillor

första gången vi träffades

du var den första knoppen

på vårens  magnolia

en knopp som svällde 

till blomma

en vacker magnolia 

 med rötter

 stadigt i jorden

bildade nya knoppar

som sakta sväller

på  starka grena




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 1339 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-01-04 14:19



Bookmark and Share


  aol
underbar poesi
2010-05-16

    sunnanvind
Underbar svärmor torde du vara! Mycket vackert!
2008-04-09

  Sunlight
Underbara rader, ord fyllda med kärlek och insikt..
2008-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Underbart när en relation svärmor-svärdotter kan gestalta sig på ett sådant sätt!
2008-01-04

  Havsbris
som en sång,
en ODE till någon
så speciell till dig ;o)

Och som en dans,
vals, så varma och
friska, färgglada
är dina ord ;o)

Så vackra bilder,
älskar metaforer, jag,
sätt att leka med ord,
fantasin och verklighet,
det är poesin för, ;o)
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström