Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från Rapport igår! (Sant!)




Alkohaiku

"Mänskor vet inte

att de har mer promille

än de faktiskt har"




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-04 16:02



Bookmark and Share


  Markattan
Snyggt uttalande ;o)
Verkar inte helt lätt att veta det...
2008-01-04

  © anakreon VIP
Ljuvligt!
Carl-Erik
(ca 0,5?)
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP