Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag får välja..

 

så väljer jag
de mörkaste båsen
i de trängsta skrubbarna
för att de varmaste av alla heta möten
fogar samman all den njutning vi delar
och alla trasiga bitar jag tappat omkring mig
de som är bortblåsta och spridda för livet
av alla val jag kan göra så väljer jag alltid
när du lägger mig på golvet och med din kropp
intar min darrande längtande kropp
när du skönt leende ser mig i ögonen
och vi låter oss knulla kvällsmörkret till mötes
jag väljer självklart alltid
den gemenskapen vi känner du och jag
när vi håller varandras varma handflator 
och går nerför de slitna trappstegen
till det där stället där alla vet vad de vill
där vi slutligen ärligen finner ut
vad vi själva alltid önskat
oss av detta livet
Så väljer
jag

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-04 16:41



Bookmark and Share


    Noomi
jag blir helt betagen av dina
beskrivande nakan ord..
du målar upp sådana vackra bilder
som blir svårbeskrivliga..
tack..
2008-01-05

    Trast
Betagande text!
2008-01-05

    Ken Cassel
Nattviolen!
Du är som Rembrandt, Picasso eller varför inte en Van Gogh när du målar ner dina ord.
En mästare med andra ord.
Är lite avundssjuk faktiskt
* med ett stort leende på mina läppar *
Kramar
2008-01-04

  Lena Krantz VIP
Klart du skall välja så...
Tjusigt format detta...ännu en form jag inte provat än!
2008-01-04

  J A Nicander
En stor applåd för din stilistiska form till att börja med. Innehållet är som vanligt kraftfullt berörande och tänkvärt.
2008-01-04

  Betlehemsstjärnan VIP
Åh, älskade vän....nåt mer kan jag bara inte instämma i...
Så vackert o naket beskrivet av det vackra helt underbara...
Du är fantastisk på att beskriva...underbara ord...Tack!!
Bokmärkes genast av mig!!! /B
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol