Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina tår fryser förresten.

allt jag gör påminner mig om dig
FAN OCKSÅ
det var inte så här det var tänkt
det var tänkt
att du och jag skulle vara close som alltid
JÄVLA HELVETES SKIT
jag vill att du ska veta hur mycket jag älskar dig
men jag kan ju inte säga det
FÖR DU HATAR MIG
och jag hatar också mig
OCH JAG HATAR DIG
mer än något
VARFÖR?
varför får jag inte förklara mig
varför kan du inte se mig i ögonen
EN ENDASTE HELVETES SKIT GÅNG TILL?
det är nog min
enda önskan nu.




Fri vers av mollypop
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-04 22:21



Bookmark and Share


    ~maria~
kan känna smärtan bakom orden, jaghar känt dem och vet vad du pratar om.Drömmar som krossas, det som var meningen som inte blev det.
2008-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Den intellektuella nivån i dikten sänks avsevärt genom det dåliga ordvalet.
No offense.
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

mollypop
mollypop