Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bitterljuv poesi

att insjukna
är att sjunka in i smärtan

tills den förmörkar sinnena så pass
att man tvingas stiga upp mitt i natten
och dikta om eländet

därefter känns det i allmänhet
lite bättre




Fri vers av ochjag
Läst 629 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-04 22:43



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Jag tycker om det vardagsklockrena slutet.
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

ochjag
ochjag