Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns så många ögonblick som livet erbjuder oss att njuta av. Och det är just vad vi alla bör göra.. Njuta, i fulla drag!


Svävandes

Som en svala
svävar jag
genom stans värmeböljor

lekande lätt
guppandes
mellan vindpustarna

Som i en helt annan
dimension
inuti en bubbla
fylld med frihet och lycka

isolerad från
världens buller

Dovt
i bakgrunden
kan jag höra
Livets bubblande
under den värmande solen

sorlet på gatorna

lärkornas
eviga kvitter

porslinets klingande
på de små
uteserveringarna

Ljuden blir plötsligt
starkare
mer definierbara

Som en nykläckt puppa
spricker plötsligt bubblan
helt utan förvarning

Jag känner friheten
och lyckan
spridas för vindens hav

Märkbart påverkas
allt och alla
runt mig

Vågor av glädje
smeker mjukt
mitt ansikte
när jag svävar fram
längs gatorna



på min röda cykel




Fri vers av Almaz
Läst 641 gånger
Publicerad 2005-05-20 12:37



Bookmark and Share


  Nic
Glömde betygsättning
2005-06-06

  Nic
Vilken underbar läsning
älskar raderna
Jag känner friheten
och lyckan
spridas för vindens hav
2005-06-06

    ej medlem längre
jaja en urskön dikt... fantastisk helt enkel.. orkar inte vara konstruktiv... bra flytt och tempo i språket som får mina lockar att lockas än mer..
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Almaz
Almaz