Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja tänk efter du som läser!!


ordspråk

BÄTTRE ATT TIGA
ÄN ATT
ILLA HALTA FLYYY..




Övriga genrer av nettus
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-05 20:14



Bookmark and Share


  boen
Du tar Dig an problem kring tystnad.

Tillåt mig påminna om cirkusdirektören Francois Bronetts
stämningshöjande uppmaning vid spännande eller farliga nummer
med Cirkus Scott:

\"Får jag be om största möjliga tyssstnad!\"

Om inte denna uppmaning åtföljdes kunde någon få \"illa halta\",
kanske.

Det förekommer många andra tillfällen i livet när största möjliga
tystnad kan förhöja livskänslan... Men ibland \"flyyyr\" vi hela
situationen...
2008-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Bättre lyssna till den sträng som brast än att aldrig spänna en båge.
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus