Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om du visste hur saknad du är..


parkeringsböter


som ett tecken

från andra sidan

visar du dig igen

som en påminnelse

över den du var

 

denna gång

genom att hamna

på topplistan

över de med mest

parkeringsböter




Fri vers av Noomi
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-05 23:07



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den jag saknar hamnar högst på alla möjliga listor. Kul ide till denna text.
2008-03-12

  lodjuret/seglare VIP
man kasnke skulle registrera en bil innan det är försent
2008-03-11

  LassO
Har du vart ihop med Jan Goulliou?
2008-02-17

    Trast
Återhållet, effektivt!
2008-01-10

  Inkarasilas
Hehe felparkerad överallt, fan då skulle inte flina, men hamnade i igenkänningssits, har så in i helvete med böter och jag har inte ens körkort, pehe. Skriver så jävla bra du.
2008-01-06

  Fredrik P. VIP
Stackars sate...
livet går vidare...
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Noomi