Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5/1 08 av Kristofer Nilsson


Trettondagsafton II


Har du någonsin
ropat
efter Änglarna
för att vagga dig
till sömns?

Stilla nu
... kyrie eleison...
himmelska toner
bebådar
en stilla natt
ett uppbromsande ögonblick
i dina ådrors ständiga jakt
på katharsis

Kommer och går
som en osalig ande
i det vilda landskapet
det karga äter dig
sväljer glupskt
den totala tomheten tar över
ehuru
den ofattbara Nåden
har åkt på semester
till Thailand
\"Nåt måste man ju få unna sig i kylan!\"




Fri vers av ikristo
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-05 23:53



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Gillar twisten på slutet. Lite oväntat kom den och överaskade, ialla fall mej. Gillar.
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

ikristo
ikristo