Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma åh mamma

mamma åh mamma,

även om mina tunga steg i trappan 

eller mitt klinkande på pianot

aldrig mer kommer att upplevas i dina öron

så lämnar jag dig aldrig

var inte rädd

försök inte dölja den smärta dina ögon strålar

för jag vet

hur rädd du är, att förlora mig

hur du fått klara dig själv, en lång tid

med mig

som lagt tegelstenar på dina axlar

skrikit på dig hejdlöst

så vet du, att jag aldrig kommer lämna dig

du är ju trots allt min mamma

och jag älskar ju dig 




Fri vers av Bet on it
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-07 14:34



Bookmark and Share


  häxanmara
De va väldigt fint skrivet till Mamma.....
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Bet on it
Bet on it