Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommer du ihåg..?


EN LITEN GLIMT...


Kommer du
kommer du ihåg
det där
oerhörda
just det
oerhörda
som hände
den där gången
just den gången
du tittade bort
för en stund
och råkade få se
ja det bara kom
kom kom
som en bil på vägen
det bara kom
till dig
bara till dig
en liten glimt
du såg en liten glimt
en svart en
en mörk och spetsig glimt
av dig själv

Kommer du ihåg
vad du tänkte på
vad du kände då?




Fri vers av ikristo
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-07 15:17



Bookmark and Share


    sunnanvind
Återvänder till den här...jag läste den igår oxå...och gillar...Ddt är nå\'t med den ...jag kan inte sätta ord på riktigt vad! den känns så ...bra!:)
2008-02-22

  Bjarne Nordbö
Det är något med ditt språk. Förs upplever jag det störande men rfter några läsningar finner jag dess rytm. Och gillar. Att fånga ett ögonblick skriva det ner och ha som en referens för en tanke. Ja, gott.
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

ikristo
ikristo