Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svepning

 

det var när du stod på knä mellan mina
vidöppna lår.
som orkanen slet tag i mig. du försökte
förgäves hålla mig kvar.
jag såg din mun forma de stumma orden.
läste på dina läppar.
kände dina fingertoppar. på min kropp.
men jag svarade inte.
kunde inte längre. floden svepte mig.




Övriga genrer av Nattviol
Läst 445 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-01-07 20:59



Bookmark and Share


  soldis
så fantastiskt vackert beskrivet...That\'s Life!!!
Kramis <3
2008-01-08

    Ärlig
gud så äckligt
2008-01-08

  © anakreon VIP
Erotikens himlastormande fantasteri fångat i flödande färger!
Carl-Erik
2008-01-08

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart, härligt smaskigt och vackert/B
2008-01-08

  Maria Zena Viklund
åh den floden, ! underbart!
2008-01-08

  stella
Härifrån kommer även uttrycket \"att ha något att hålla i när åskan går\"...Snyggt viol!
2008-01-08

    Trast
Detta var mycket känsligt och sorgligt skrivet.
2008-01-07

  Per Teofilusson
den här din nya form är snygg
2008-01-07

  J A Nicander
Panta Rei! När rörelsen är initerad....
2008-01-07

    Noomi
oj.. hjälp.. wow
vad häftigt..
det är bara följa med
2008-01-07

  Lena Krantz VIP
Yes.....den flodvågen får mer än gärna komma hitåt också...hi hi
2008-01-07

    Bögen
Är det svallningarna som satt in?!
Nej vännen, går det så går det, bara att följa med... Fint tecknat!
2008-01-07

  Inkarasilas
Ivägsvept, inte illa, bättre kan det inte bli, vem behöver ord, här brukar det låta Purr purr aaaaaaaaah
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol