Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken mellan man och kvinna.


Kärlekens makt

Kärlekens öde


Kärleken kommer, kärleken går.
Men i mitt hjärta det satt sina spår.

Kärleken har varit mild och den har varit hård.
Den har gett mig glädje, mod och smärta.

Vi tar smärtan, vi tar ljuvligheten.
Vad vore vi utan dessa erfarenheter.

Kärleken den största på jorden,
som berikar oss som mest.

Den riktigt äkta kärleken,
som smälter som isen en varm vårdag.

Vi känner värmen i vår kropp vakna till liv.
Varje cell vibrerar av förväntan.

Att få kärlek är underbart.
Att ge kärlek är himmelskt.

Ge och ta. Kvinna och man.
Yin och Yang.

Vi behöver varandras motpoler.
Inget existerar utan den andre. /Piann




Fri vers av Piann VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-07 18:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så välskrivet vackert om tagandet och givandet under kärlekens rosa molns vardagars värmen... finsaker...ja...
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP