Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamhetens tomrum


Varför?

Här står jag ensam kvar.

Vet ej vem som tog min lycka.

Var det MIN svarta själ!

Var det DIN svarta själ!

Ensamheten gör så ont.

Vem kunde tro att smärtan
kunde göra ett hål i mitt inre.

Ge mig ro.

Ge mig vila. /Piann




Fri vers av Piann VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-07 19:45



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en så vacker bild men ett textmässigt budskap som ropar av ensamhets smärta...
2008-01-09

    sorsater
känner igen mig för fullt!
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP