Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Every now and then

Jag skulle kunna skriva böcker
men det räcker med en tom sida
för att beskriva
min ensamhet




Övriga genrer av Aida*
Läst 519 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-07 20:27



Bookmark and Share


  Aisha VIP
..afarin!...kram från Aisha
2008-01-13

    Trast
Snyggt, talande, effektivt!
2008-01-13

  Sadhistory
Bokmärker den här
2008-01-11

  Sadhistory
Oj så klockren. Mängder med applåder
2008-01-11

  Agnes
Den satt som en käftsmäll. Snyggt!
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*