Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixt

 

Om jag vill dö
vill jag dö blixtsnabbt

kanske just därför älskar jag
gravida mörka moln
för att just så här
minns jag dig

Om jag vill leva
utan dig

vill jag vara en bok
glömd och gömd
värdig sagan
som förlistas av damm och stoft
så varsamt




Fri vers av Aida*
Läst 635 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-29 11:08



Bookmark and Share


  Marduk VIP
mycket vackert!!!
smärtsamt vackert!!!
inga damm kan förlista sagan
ty jag läser den dag o natt
applåderar
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*