Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan begär

 

Bevittnat länge
själar som åt upp
en annan själ
för att sedan
spy ut
all
innebörd

alla de som gärna
ville ta
en bit
som smakprov

fast som inte
hade mage
att behålla mig

men min själ
var bara en gåva
utan det minsta begär

från en fattig
till en annan




Fri vers av Aida*
Läst 606 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-25 23:02



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Poesi!
(Lyrik för mina öron.)
Applåd.
2009-02-15

  aol
oj så berörande stark vacker poesi kraaam
2008-11-08

  Lotti
du ger och jag behåller din text som bokmärke
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*