Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förrädare

Jag trodde mitt hjärta
slog rytmiskt i harmoni
och av all din kärlek
fann jag min poesi

ack, vad jag hade fel.
poesi är bara ord.
Och den som krossade mitt hjärta
är efterlyst för mord.




Fri vers av Aida*
Läst 628 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-02 10:51



Bookmark and Share


  aol
så ruggigt bra
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*