Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blinde hånades för att ha tänt en lampa
men det var inte för hans skull,
det var för dem han hade tänt den.




Tänd lampan (några ord mellan oss unga)

De sade att
jag är för ung för mina tankar

De sade det bestämd
och begravde mig
levande
i mina ord
sedan
försvann de
längs ljuset
som jag hade tänt
i mörkret




Fri vers av Aida*
Läst 661 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-27 20:15



Bookmark and Share


  Tenshinhan
Vacker. Väldigt talande.
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*