Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den röda trådens ursprung.

Barfota,
vandrande,
i ett solsystem
sökandes efter ett ursprung

Det finns en röd tråd
där någonstans
mellan dessa gnistrande stjärnor
och mitt hjärta

Signaler som pulserar
mellan två tomrum
och i varje andetag
korsar en förglömd existens
ute i rymden


av saknad

 




Fri vers av Aida*
Läst 809 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-19 22:26



Bookmark and Share


    användarvänlig
Skönt djup, seriös och längtande.
2008-11-13

  Kriss*
du gör mig stolt ännu en gång:)
Du skriver så vackert mitt hjärta
2008-10-20

  Aisha VIP
..igen....
..en av dina bästa..du blir bara bättre och bättre..
..den tomma rymden...kalla gnistrande stjärnor...
och våra stumma rop..efter samband...
..jag anar känslan...
..såå bra skrivet Aida!!
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*