Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Good Vibes


Du vilar din kind för att du var trött,

och lägger din hand i mitt knä,

det känns att du somnar lätt,

jag längtar , och bär dig fram

på en nybäddad säng,


Du min vackra själ , jag lider av ett begär

mina känslor spinner på tvär 

du säger att du är förälskad 

som känslor mellan krig och besvär



jag säger att jag vill hitta min själ

utan att springa till för många 

och bli smittad ihjäl,

jag säger att jag kan älska

med känslor som gör att man vill längta.



Vi alla vill finna någon

bli funna av något




Fri vers av daniele
Läst 625 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-07 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele