Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm Tiden...

Det finns ett litet ljus, en glöd som ännu inte slocknat.

Inom dig, inom mig vi hjälper varann.

Fastän du inte vågar omfamna min hand.

Trycka den mot hjärtat ditt och sedan le ömt.

Istället trycker du den mot livets fråga och ler fördömt.

Fast ändå är det jag som ger dig livslusten att leva, att fortfarande kämpa.

Livet är inte svårt, du skall bara kunna bekämpa, alla svåra ord och alla missnöjda blickar.

Glöm tiden, och att klockan den tickar…




Fri vers av M i mm i
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-07 23:14



Bookmark and Share


  Spir@
Så sant så sany =) Livet är inte svårt, du skall bara kunna bekämpa, alla svåra ord och alla missnöjda blickar.
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

M i mm i
M i mm i