Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya meningar med gamla tankar

För länge sedan
när jag var ung
och oförstörd

skrev jag några tänkvärda fraser

\"ett band av kärlek, kan bara av kärlek brytas\"

Nu när jag ser tillbaka på 2007
så får raderna en annan innebörd
än den som de hade när de skrevs
och kan sammanfattas ungefär såhär



Jag tycker om mig själv
Jag är stolt över mig själv
och det jag åstakommer
livet går frammåt
och med livet växer jag
kärleken till mig är större nu
än den någonsin var till dig




Övriga genrer av Patrik Andersson
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-08 00:49



Bookmark and Share


  Novemberblomman
Vilken vacker rad : \"Ett band av kärlek,kan bara av kärlek brytas\"
2008-01-09

  Michaela Dutius
och med livet växer jag...starka ord och en stark sanning.
Väl skaldat!
2008-01-08

  Sadhistory
Underbart skrivet
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson