Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om livet som rusar förbi


Rockringen

Jag såg den komma


I början

Fort och rakt


Den rullade förbi mig


Den började vingla


Och blev liggandes


En bit bort


Var kom den ifrån?


Vad var det?


Det var mitt liv som kom och gick. /Piann










Fri vers av Piann VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-08 12:45



Bookmark and Share


  Ronny Berk
filosofiskt och eftertänksamt om livs vara ...
2008-01-09

  cleo
riktigt bra tycker jag.. =)
lite sorglig bara på ett sätt.. kan se mig själv i de i vissa situationer... forsätt skriva.. :)
2008-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Ja!
Mitt i prick!!

\"Alla dessa dagar som kom och gick\"
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP