Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mod att vara den man är


Att tillåta sig

Får jag skratta?


Får jag vara lycklig?


Får jag känna mig hel?


Får jag vara mig själv?


Varför frågar jag!


För jag vet svaret


Men ändå tvivlar jag


Har jag mod


Att vara den jag är /Piann




Fri vers av Piann VIP
Läst 380 gånger
Publicerad 2008-01-08 13:00



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Visst ska man få stå för vem man är =)
2008-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Vem kan hindra dig?
Många här försöker hindra mig.
Men de är dömda att misslyckas.
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP