Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syster åh syster

syster åh syster

torka dina ögon, 

sluta gråta

öppna ögonen

han är dået, du är nuet

även om vi båda vet

att han trampat på din själ

piskat ditt hjärta

orsakat världens all smärta

kan jag inte se dig såhär

för din skull

för min skull

jag vet att vissa saker aldrig försvinner

men detta måste du

låta gå 

 




Fri vers av Bet on it
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-08 21:59



Bookmark and Share


  LoVeR-PoWeR
Bra beskrivet!!!
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Bet on it
Bet on it