Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingeslag


Av längtans vingeslag
förförs min själ
bortom
verklighetens andetag

vilar under vingeslag
trött och vilse
överallt
utom i ditt andetag

älskar under vingeslag
trygghetsvarm
kommer
i gemensamt andetag




Fri vers av Catrin
Läst 575 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-09 10:25



Bookmark and Share


  Markattan
Vacker poesi! Tycker om hur orden \"vingeslag\" och \"andetag\" upprepas i varje strof.
2008-01-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kärleken strålar
och liksom porlar
upp till mig genom
orden, då förstår
jag, att Du har det
bra, här på jorden
2008-01-14

  Maria Zena Viklund
åh ljuvligt vackert skrivet...


Av längtans vingeslag
förförs min själ
bortom
verklighetens andetag
2008-01-09

    Bodil Sandberg
MJUKT GRIPANDE LÄCKERT...SNYGGT!!!
2008-01-09

  Inkarasilas
Kärlek och Trygghet, för ah kan inte ens svära här, är så finstämt och ljuvligt.
2008-01-09

  Michaela Dutius
Ljuvligt vacker och lyrisk kärleksdikt!
2008-01-09

  aol
så härligt vackert
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin