Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

systrar

det var tider

då jag inte kunde lita på någon,

jag hade ingen som stod mig riktigt nära

bara ett antal bra vänner

men efter flera års arbete har vår vänskap vuxit

och blommat

jag står nog ingen annan så nära som jag står er

ni är som  en del av mig

gammal vänskap rostar aldrig 

systrar 




Fri vers av Bet on it
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-09 13:52



Bookmark and Share


    Olives
you make my day <3
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Bet on it
Bet on it