Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obefintlig tanke

även om tankarna aldrig blir tänkta
så finns de inte där
för att bli bortglömda



precis som du, precis som jag




Övriga genrer av lillapoeten
Läst 846 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-09 16:34



Bookmark and Share


    ingvar VIP
En \"perfekt\" dikt i all sin minimalism!
2008-01-09

    ingvar VIP
Mycket fin liten mini-poesi och god tanke bakom. Föreslår endast att Du byter ut \"dem\" mot \"de\". Bra!
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel