Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mervetande

\'

Jag vill vila invid din vinge nu;
den som skiljer själen från världen.
Låt mig finnas bortom min tanke en stund
och de enträgna krafter som när den.


\'




Fri vers av rista crus
Läst 455 gånger
Publicerad 2008-01-09 18:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja! Vad skönt! Vila från slitna tankar...
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

rista crus
rista crus