Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3 till dig <3


Inte ens alla rosor i världen

Varje gång jag ser dig
Fylls jag av en känsla
En känsla som jag inte vet
En jag inte förstår

Varje gång du säger något till mig
Kan jag inte riktigt höra
Jag är upptagen med att lysna
På den vackraste av melodier

Varje gång jag tänker på dig
Fylls jag av den största av sorger
Jag vet att hur mycket jag försöker
Kommer det sluta i tårar

Jag skulle göra allt för dig
För när jag ser på dig blir jag kall
Men samtidigt lika varm som solen

Inte ens alla rosor i världen
Skulle kunna ändra på min kärlek till dig
Utom jag skulle ta dem
Och ge dem till dig




Övriga genrer av The one winged angel
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-09 20:53



Bookmark and Share


    LadyFool
väldigt fint skrivet, väldigt mjukt..vackert!
2008-03-14

    A Black Angel
du verkar hysa stora känslor för någon, och denna någon kan skatta sig lycklig och du borde visa för henne va du känner...

(i övrigt bra som alltid)
2008-01-09

  Larz Gustafsson VIP
\"vackraste\"
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel