Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna själar

 

Så som krigets skärmytslingar sliter

och lämnar människors själar blottade

kan vi ändå inte begripa

hur lögnerna som döljs i sanden

kan göra gällande att de

tillhör oss

 

© Birgitta Wäppling, 10 januari 2008




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 805 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-10 06:43



Bookmark and Share


    JJ VIP
Ja krigs förskönandet är allt för utbrett, inte minst av en viss stormakt... Applåd! Mvh. JJ.
2008-01-12

  berxper
Det går inte att titta bort allt för länge. Samvetet kommer i kapp!
2008-01-11

  Michaela Dutius
Mycket stark och berörande- tränger in och dröjer kvar..läst flera gånger och njutit
2008-01-10

  Marita Persson
Så sant, hur ofta vill inte bara blunda och inte erkänna... ett dugg!
2008-01-10

    Bodil Sandberg
Mycket viktiga och gripande rader!!!!
2008-01-10

    Maria Malm
Ja, inte går det att gömma lögner isanden..den flyttar sig, blåser undan..snyggt skrivet..
2008-01-10

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja...ett något sorgmodigt konstaterande..
inget kan nog övertäcka en naken själ.
Väldigt vackert framställt/B
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP