Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till Jonna


Det viktigaste du har missat är att du är perfekt såhär.

Kanske du aldrig blivit lärd att du ska älska det du har och kan få, istället för att hata det du inte har och inte kan få. Kanske det bara är dina instikter, som får dig att hata de, som har mera än du, och att älska dem som inte kan nå det du har. Men du sitter högre upp än du egentligen vet, och i min rangordnings lista sitter du på en av det högsta platserna, fastän jag vet att det är fel att rangordna sina nära och kära.
Men förstår du, att människor ser dig som brottsligt egotrippad, då du hatar dem av det vad de har, som du kanske aldrig kommer att få? Och om du sätter en tanke över det, kanske du förstår, att om du älskar mer än hatar, kan du få allt det du nånsin har önskat.
Det du har missat helt och hållet är att andra människor har drömmar och brister, precis som du. Du är inte den enda som inte är perfekt, ingen av dem andra är det heller, hur stora de än är i dina ögon. Och jag vet att i din egen rangordning står du lägst ner, efter baciller och atomer, men du måste lära dig respektera de små sakerna livet för med sig, och inte styra din fokus på de små sakerna livet inte för med sig.
Och jag vill att du förstår att jag älskar dig, fastän jag inte visar det alltid, fastän jag aldrig skulle visa det. Jag vill att du ska veta att du är en av de viktigaste för mig, och du har för länge varit det för att jag bara ska släppa ur.

Hur brottsligt egotrippad du än skulle vara, vill jag att du ska veta, att varje gång du dör, dör jag också.




Övriga genrer av Romance
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-10 17:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lojalitet ända in i döden.
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Romance
Romance