Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje fittans morgon.

Varje fittans morgon drack vi vårt morgonkaffe klockan halv åtta. För varje gång smakade kaffet bara jävligare.
Jag kommer inte på en enda morgon då vi skulle har sagt god morgon, de gånger vi sa nånting var det de här jävla mm, m\'mm, mm\'m. Några gånger kommer jag ihåg då du frågade om jag mådde tillräckligt jävligt för att lämna hem med dig. \"M\'mm\". De mornarna hällde jag ut mitt kaffe och for iväg osminkad och jävla ful.
Sent på kvällen, jävligt trött kom jag hem och städade undan vårt morgonkaffe som vi det skedet luktade jävligt. Då jag hade städat undan gick jag och satte mig i duschen och safittans länge, ofta för att ha en ursäkt att inte komma nära dig genast.
Jag kommer inte ihåg någo dagar då jag skulle ha varit hemma, förutom några få veckoslut. Men de veckosluten var jag också på något sätt så t långt borta att jag inte komme rihåg annat än att jag var hemma. De veckosluten jag inte var hemma var jag också på något sätt så långt borta att jag inte komme rihåg annat än att jag inte var hemma.
På söndagkväll, fittans sent, kunde ha varit måndag morgon, kom jag hem, osminkad och jävla ful. Jag skippade alltid duschen, för då var jag på något sätt så långt borta att jag inte brydde mig om at tjag måste ligga nära dig.
På nästa fittans morgon drack vi vårt morgonkaffe klockan halvåtta, och den här gången smakade kaffet bara jävligare.




Fri vers av Romance
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-12-23 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Romance
Romance