Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18:15 Bestraffaren i runkbåset får äntligen andas ut då världen i hans huvud spricker i bitar.

I en värld tom av kärlek
ville ja kväva den mer.
I vår värld full av hat
ville jag gräva fram mer.

Och honey, i know,
det här är vår tid i historien.
Baby, you know,
hat är vår kärlek.

Du får vara min bestraffare,
då jag sprider lycka.
Du får vara min älskare,
då jag gräver fram sorgen.




Fri vers av Romance
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-18 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Romance
Romance