Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Direktsändning



Mitt i krisens direktsändning på fyran
blir kameramannen besviken på sig själv.
Där mitt i allting undrar han
varför han valde så här, var det här hans dröm?
Knappast, tänker han. Knappast kan man
ändra sig längre.
Så, det här är mitt liv. Och jag är nöjd.
Mest tänker han så för att övertala sig själv,
men han vill ändå inte ge upp hoppet.

Direktsändingen på fyran får ett avbrott,
och man kan se hur kameran läggs ner.




Fri vers av Romance
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-10-30 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Romance
Romance