Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fredagkväll på Stureplan



Satt på Sturehof
och drack mitt vita vin
innefolket fladdrar förbi
med sin östermalmslook.

Män med stylade maxfrisyrer
och hårt sminkade kvinnor,
överklassdialekt rasslar
snabbt ur deras rökiga munnar.

Klackarna ekar mellan
stadens betongmonument
reklamskyltarna blinkar i takt
med musikens dunkande puls.

En fredagkväll i storstadens
mest utfreakade kvarter
där bara de kända, vipbeklädda
stjärnorna har tillträde till första
parkett på dansgolven...





Övriga genrer av Idun 1
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-05-21 22:59



Bookmark and Share


    Incognito M
Underbar iakttagelse, Stureplan i ett nötskal.
2010-11-16

  Hans w-art Westlund VIP
en annorlunda värld som man kan bara kan, och vill, snegla på...
2005-06-11

  Roger VIP
Lysande iaktagelseförmåga kombinerat med en välgörande distans. Att du sen förmår beskriva det hela så att jag kan få se det hela gör den till en klar 5:a!
2005-05-23

    popoffer
bra beskrivet, j'adore..
2005-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1