Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kommer tid då minnen känns extra starkt.....


Eftertankar



Det fanns en tid
som stannat
kvar

det förflutnas
skatt

i mörkret strålar
ljuset obehindrat

ett bläddrande
i tiden

Återskapande

Förtydligande

resan tillbaka
ger mig nu glädje

försoningen

ett möte i tiden

fångar mig.....








Fri vers av Karin Rosberg
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-10 20:43



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja där finns onekligen en tid som stannat kvar ...och visst kan det ses som en innerlig skatt..för som du så vackert skriver så kan man möta försoningen just i den tiden..applåder för dina jättefina rader!!!!
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg