Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns hur du smakade

Jag minns hur dina läppar smakade.
Hur du smakade.
När jag smakade på dig.

Ibland slickar jag mig om läpparna.
Som om jag hoppas på att jag kanske hittar dig där.
Fortfarande.

Jag minns hur du doftade.
När du satte dig bredvid mig i soffan.
När du lyfte upp mig.
Och bar iväg mig till min framtid.

Ibland om våren drar jag in andan.
För att jag hoppas på att du kommer till mig i luften.
Som jag andas in.

Jag minns dina händer på min kropp.
Hur de begärde att få mig.
Och hur de fick mig att känna.

Ibland rör jag mina händer över platser som du har rört.
För att känna dig där.
Och njuta av din beröring.

Jag minns dina ord.
Som om jag hörde dem igår.
För de går på repeat i min hjärna dagligen.

Ibland låtsas jag att du säger något till mig.
Som får mig att skratta.
Så som du brukade göra.
För då känner jag din närvaro hos mig.

Jag minns hela dig.
För du äger mina tankar.
Och min värld.

Din smak har stannat kvar på mina läppar.




Fri vers av Glittra G
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-10 23:40



Bookmark and Share


    Komisarek
Håller med om Maria till fullo.
Det här är en sådan text som man läser och sedan tänker
Haha men det är ju så jag känner.

Avslutningen är klockrent och binder ihop hela texten
2008-01-17

  Larz Gustafsson VIP
\"Jag har varit med om dig - jag kan aldrig förlora dig\", som Jacques Werup skrev.
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G