Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett avslut


En kort tid på jorden

Älska mig här och nu

På den mjuka mossan i månljuset

Jag vill se in i ditt vackra ansikte en sista gång

I morgon finns jag inte kvar hos dig

Inte här på jorden

Men hos änglarna

Jag kan då titta ner på dig min älskade

Men detta vet du inget om

Detta är vår sista natt tillsammans /Piann




Fri vers av Piann VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-10 23:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
om den sista natten men pendlar mellan änglariket och älskogen i mjuk mossa...en känslornas pendelrörelse inom den texten...
2008-01-11

    Bim
...dum som jag är undrar jag vem var det som dog,-kanske får jag inget svar på det,-men jag undrar alltid...
2008-01-11

  prinscess VIP
vemodig med en väntan om en sorg i morgondagens gryning
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP