Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förorena min kropp

jag var alldeles för rädd
för att se världen
som så sakta hade flutit iväg
från min ängsliga själ

och jag brydde mig inte längre
om syret ville vara min vän
eller ingenting

För mina lungor
gillar inte luftens krav
på närkontakt




Fri vers av konstkick
Läst 502 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-11 11:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket bra
2012-09-10

  Carola Zettergren
Snyggt poetat!!!
2008-02-17

    Wewill
riktigt bra skrivet. bästa jag läst på länge :d
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

konstkick
konstkick