Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

little bit of love

att möta någon som du, är någonting som inte många människor får
du ger mig nog allting jag behöver, kärlek
en oändlig kärlek som aldrig tar slut och snart väller jag över av små hjärtan.

tack älskling




Fri vers av saeera
Läst 369 gånger
Publicerad 2008-01-11 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saeera
saeera